Om företaget

Home » Om företaget

Pernillas Grafiska i Blekinge AB startades 2005 i Mörrum, Karlshamn och drivs av Pernilla Larsson. Erfarenhet sedan 1988 på snabbtryckeri som digitaltryckare, originalare, ”AD”, projektledare m.m har skapat stor kunskap inom den grafiska branschen.

Det är en glädje att ge företag möjligheten att bli framgångsrika genom snygga grafiska produkter och smarta lösningar.
Ambitionen är att vara mer än en reklambyrå.

Genom att erbjuda inspiration, rådgivning, original, layout, samt digitaltryck i eget tryckeri är Pernillas Grafiska en helhetsleverantör som snabbt och smidigt levererar tilltalande grafiska produkter. Bra samarbetspartners och tillförlitliga kontakter gör att ditt företag bara behöver en personlig kontakt oavsett vilka grafiska tjänster det gäller. Detta gör ditt företagande effektivare, sparar tid och pengar och ger snabbare leveranser.

Välkommen till Pernillas Grafiska!

Vision

”Ge företag möjligheten att bli framgångsrika genom snygga grafiska produkter och smarta lösningar på ett så miljövänligt sätt som möjligt.”

Kunder om Pernillas Grafiska:
Laxlycka, Mattias Holmquist
”Grym på allt inom layout! Tydlig och bra att samarbeta med kring små och stora jobb.”

Begravningsbyrån Ing-Marie, Ingmarie Lange
”Vi får snabb och personlig service! Vi kan alltid diskutera och komma fram till bra lösningar, viktigt i vårt arbete. Finns nära oss, närheten gör allt enklare även då man är i tidsnöd.”

Ayama Yoga, Patricia Gloria
”Pernillas Grafiska är väldigt personligt och kan ”känna” sin kund! Hjälper alltid till på bästa sätt och visar gärna olika alternativ! Vilket jag gillar! Mycket Nöjd kund!”

Projet, Jim Johansson
”Med Pernillas Grafiska får jag en leverantör som är lyhörd för våra behov och respekterar våra önskemål. Snabba leveranser och stor flexibilitet kännetecknar interaktionen under projekten.”

Elin Sandellus, Sandellus Kultur & Nöje
”Med Pernillas Grafiska får man professionell och personlig service. Är lyhörd gentemot kunden och med stor flexibilitet och hög kvalitet levererar alltid punktligt…”

ABK, Anders Blomdahl
”En trevlig person som varit med oss från starten och därav vet hur vi tänker och jobbar. Ett brett kunnande och stor kompetens från det lilla visitkortet till loggning av bilar m.m. Ett litet komplett företag som lyssnar och får saker att bli av med kort lev. tid. Ett företag vi gärna rekommenderar”